BOOK TID ONLINE   ||    64 73 30 30

Om os

Hos Ninett-by Lotte får kvalitet til fingerspidserne. Vi er en topmoderne frisør salon i Haarby, hvor du bliver sat i centrum i vores afslappede og skønne omgivelser. Vi ligger stor vægt på den gode, hyggelige og afslappende atmosfære, og vi kan hjælpe med klip, farve, krøl eller opsætning med fokus på den sidste nye trend – til både mænd, kvinder og børn.

Vi har valgt at tage stilling, hvilket betyder, at vi er en plastfri salon og har udelukkende økologiske produkter på hylderne. At bruge rene produkter og samtidig gør vores for at skåne miljøet er en del af oplevelsen hos os.


 

Mød Lotte

Salon Ninett i Haarby blev til Ninett-by Lotte i april 2017, hvor Lotte overtog salonen.

Salon Ninett i Haarby blev til Ninett-by Lotte i april 2017, hvor Lotte overtog salonen. Lotte er en naturlig og positiv frisør, som brænder for faget, og hun er ikke bange for at kaste sig ud i ting, som hun ikke har prøvet før.

Vælger du at lade dit hår blive klippet og stylet af Lotte, får du en erfaren og stilsikker rådgivning om alle dine muligheder. Hun får det bedste frem i dit hår og vejleder om optimal pleje i hverdagen, som passer til både temperament, ønsker og hår.

Mød Helle

Helle er udlært frisør i 2007 hos Hårsaksen i Tommerup. Efter endt læretid har hun været det samme sted indtil november 2015. Fra november 2015 blev Helle ansat ved team Restyle i Tommerup indtil november 2018, hvor hun startede hos os.

Hos Helle får du en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du bliver forkælet, alt mens du får et flot og professionelt resultat. Helles rolige facon forplanter sig i den heldige kunde, hun har under sine hænder.

Helle er også uddannet kosmetolog og make up artist og har været i skønhedsbranchen i 20 år. Du får med garanti altid et godt skønhedsråd med på vejen hos Helle.

Mød Mette

Mette blev udlært som frisør i 2007 i Salon Bomhuset i Vissenbjerg. I 11 år har hun været ved hårsaksen i Tommerup, hvorefter hun startede hos os.

Mette er en meget kreativ pige med passion for hår. Hun er målrettet og vil gøre alt for at opfylde kundens ønske og skabe en helhed i hendes arbejde.

Glæd jer til at møde denne søde, smilende og kompetente pige .

 


Om vores salon

Salon Ninett blev til Ninett-by Lotte i april 2017. Lotte Christiansen overtog salonen fra Liss Borre Jørgensen, hvor hun havde været ansat siden 2002. Lotte har kun været væk fra salonen i Haarby et par år, hvor hun arbejdede hos Valborg i Assens. Salon Ninett flyttede i 2010 ind på torvet i Haarby, og her ligger vi så i dag som Ninett-by Lotte. Her har vi en super god beliggenhed lige i centrum og med gode parkeringsmuligheder lige foran salonen. Vi har i dag en stabil og trofast kundekreds. 

Hos Ninett-by Lotte kan du forventet en frisør salon med kreativitet og faglighed, der er helt i top. Vi sørger for at sprede glæde, varme og dejlig stemning, imens du overlader håret i vores hænder. Vi bruger altid god tid til at lytte til dig, så vi efter bedste evne kan udføre lige det, som du gerne vil ha´.

 

Vi glæder os til at se dig i salonen!

 


Med vores online booking system kan du nemt og bekvemt bestille, ændre eller slette din tid.


Har du brug for en skæv tid? Ring på telefon 64 73 30 30.
Vi glæder os til at se dig!

Til toppen