Er du på jagt efter efter noget nyt eller trænger du til at få klippet spidserne, så vil vi hos Ninett by Lotte rigtig gerne tilbyde dig en dameklipning.

Vi har en finger på pulsen hvad angår moderne trends og nye teknikker til både klipning og farve. Vi tager altid udgangspunkt i din ansigtsform, sådan at din nye frisure passer perfekt til dig. I samråd med dig, vejleder vi dig i hvilken behandling der kunne passe til dig.

Få en professionel dameklip i i Haarby. Vi har mange kunder fra området Faaborg, Assens, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg og omegn.

Moderne dameklip og frisørsalon i Haarby

Kreativitet og faglighed er kerneværdier hos os i Ninett by Lotte. Vi ved hvor meget ens hår betyder for både ens udtryk og personlighed, så derfor er det vigtigt at vi passer godt på det. I forlængelse med dette, har vi også et ønske om at passe bedre på vores planet og derfor bruger vi altid de bedste produkter, som forsøger at mindske mængden af emballage og miljøaftryk.

Vi ønsker at når du får et dameklip hos os, får du en oplevelse af at blive hørt og at dine ønsker bliver taget med, når vi sammen vejleder dig i hvilken frisure der kunne passe dig. Måske ønsker du blot at få trimmet spidserne eller måske er du ude efter at prøve noget helt nyt og spændende.

Udover klipning tilbyder vi også en masse andre behandlinger - Det gælder både spændende farveteknikker, samt voksbehandlinger. Vi har rigtig mange kunder som vælger at få lavet reflekser, som er en rigtig smart måde at skabe et livligt farvespil i håret.

Andre vælger et mere naturligt og sommeragtigt look ved hjælp af balayage. Balayage er en simpel, men effektiv metode at opnå et naturligt sommerlook, uden at håret ser ‘for farvet’ ud.

Frisørsalon med fokus på dig

Med mere end 20 års erfaring indenfor frisørfaget er vi sikrer på at vi sammen kan finde den frisure der passer til dig. Er du udkig efter et sted, hvor du kan få dameklip, så kan du trygt booke tid hos os.

Leder du efter dameklip, farvning eller andre behandlinger skal du endelig tage kontakt til os. Du er velkommen til at booke online eller ringe til os på 64 73 30 30. Vi ser frem til at høre fra dig.