Find dit perfekte look med balayage hos Ninett by Lotte

Drømmer du om balayage hårfarve, der giver dig et naturligt, solkysset look uden markante udgroninger? Så er du kommet til det rette sted. Balayage hårfarve er blevet en populær farvemetode og det forstår vi godt hos Ninett-by Lotte. Uanset om har har langt, kort, tykt eller tyndt hår, kan vi skabe den perfekte balayage i dit hår.

Hos Ninett-by Lotte har vi gode erfaringer med balayage i vores salon i Haarby, og vi har udført utallige balayage-behandlinger for vores kunder fra Assens, Faaborg, Glamsbjerg, Tommerup, Vissenbjerg og omegn. Lad os forvandle dit hår til et mesterværk af naturligt spil i dit hår.

Balayage til alle hårtyper

Balayage kan ikke kun laves i lyst hår, som vi oftest ser - det er en alsidig teknik, der kan tilpasses enhver hårfarve og og enhver stil. Hos Ninett-by Lotte tilbyder vi balayage til alle, uanset om du har mørkt, brunt, lyst eller gråt hår. Vi har stor erfaring med at skabe smukke og holdbare resultater med balayage. Balayage kan laves uanset om du har glat hår eller krøller. Her er nogle af de balayage-behandlinger vi kan tilbyde:

  • Balayage mørkt hår: Skab dybde og dimension med balayage i mørke toner, der tilføjer varme og glans til dit hår.
  • Balayage brunt hår: Opfrisk dit brune hår med highlights og skygger, der giver en solkysset effekt.
  • Balayage lyst hår: Tilføj lysere toner og liv til dit lyse hår med bløde, naturlige farver, der fremhæver det naturlige look.
  • Balayage gråt hår: Blødgør overgangen fra farvet hår til gråt hår med en elegant balayage, der giver en naturlig overgang.

Balayage i kort hår eller langt hår?

Hos Ninett-by Lotte kan vi lave balayage i stort set alle typer hår og længder. Vi kan lave balayage i kort hår, som giver dit hår et frisk og naturligt look. Mange vælger også balayage i langt hår, da det kan give glans og naturlighed. Balayage er en farvemetode, hvor håret ikke farves helt i bunden, så du får en mere glidende overgang mellem din egen hårfarve og balayagen.

Det gør også at du ikke behøver at holde balayage ved lige så ofte, som fx ved reflekser som farves så tæt på bunden som muligt.

Balayage eller reflekser?

Det kan være rigtig svært at vælge, hvilken farvebehandling du skal have. Der er mange fordele ved både reflekser og balayage. Balayage giver en mere blød overgang mellem din egen hårfarve og det farvede hår, som gør at udgroningen ikke bliver så markant og tydelig som den kan gøre ved reflekser, hvis du har naturligt mørkt hår.

Læs mere om reflekser her

Bestil din tid til balayage i dag

Hos Ninett-by Lotte er vi klar til at skabe smukke og naturlige forvandlinger i dit hår. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den helt rigtige behandling til dit hår. Du kan altid booke din online her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 64 73 30 30 eller send en mail til os på salon-ninett@hotmail.com.


Vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen i Haarby.
 

Book tid Ring op