Balayage er på alles læber og det er ikke uden grund at netop denne behandling er blevet utrolig populær. Hos Ninett by Lotte i Haarby på Fyn tilbyder vi balayage behandling til alle vores dejlige kunder, så ønsker du dig en moderne og populær hårfarve-behandling, så læs med her og book en tid i dag

Hvad er balayage?

Selvom balayage, som sagt, er på alles læber, kan det være lidt svært at udtale! og teknikken er heller ikke helt nem. Når du får lavet en balayage behandling, opnår dit hår et naturligt og solkysset look, som har du været ved stranden på en varm sommerdag.

Udgroninger skal du ikke bekymre dig, da håret i modsætning til mange andre teknikker, bliver farvet fra et stykke fra bunden.

Derfor skal du vælge balayage:

  • Undgår markante udgroninger ✓ 
  • Økonomisk, kræver mindre vedligeholdelse ✓ 
  • Naturligt sommerlook ✓ 
  • Smukt farvespil i dit hår ✓

Ordet balayage stammer fra det franske sprog og kan blive løst oversat til “strøg”. Når behandlingen udføres ‘maler’ man nemlig, med frihånd, farven ind i håret og det er netop derfor teknikken har fået dette navn. Dette resulterer i det førnævnte naturlige look.

Hvordan udføres balayage?

For at opnå det naturlige look, bruger frisøren ikke folie, som ved mange andre teknikker. For at matche det sommerlige udtryk, maler frisøren let farven ind i håret, sådan at håret ikke ender med at se alt ‘for farvet’ ud. Dette naturlige look er så efterspurgt, fordi det netop adskiller sig fra normale farveteknikker, hvor det er tydeligt håret lige er blevet farvet.

Endnu en fordel ved balayage er at det ikke kræver samme vedligeholdelse som med andre farveteknikker og man behøver heller ikke komme tilbage lige så ofte, som når man får farvet sit hår på normal vis. 

Så er du til et naturligt look, hvor farvningen ikke springer for meget i øjnene, så er balayage en rigtig god mulighed. Hos Ninett by Lotte elsker vi at lave balayage, fordi det er en ny, moderne og spændende måde at opnå et dejlig sommerligt udtryk.

Vi vil rigtig gerne lave en balayage farvning for dig, så har du spørgsmål eller vil du bare gerne booke en tid, så er du velkommen til at ringe til os på 64 73 30 30 eller booke tid online. Vi glæder os til at høre fra dig.