BOOK TID ONLINE   ||    64 73 30 30

hvem er vi

 

Mød Lotte

Salon Ninett i Haarby blev til Ninett-by Lotte i april 2017, hvor Lotte overtog salonen.

Salon Ninett i Haarby blev til Ninett-by Lotte i april 2017, hvor Lotte overtog salonen. Lotte er en naturlig og positiv frisør, som brænder for faget, og hun er ikke bange for at kaste sig ud i ting, som hun ikke har prøvet før.

Vælger du at lade dit hår blive klippet og stylet af Lotte, får du en erfaren og stilsikker rådgivning om alle dine muligheder. Hun får det bedste frem i dit hår og vejleder om optimal pleje i hverdagen, som passer til både temperament, ønsker og hår.

Mød Lone

Lone blev udlært i 1989 og havde sin egen salon i Glamsbjerg i 8 år, og hun derefter blev ansat i Ninett.

Her har hun været i nu 11 år. Lone er en rolig og afbalanceret person, og hun er en meget stabil og dygtig frisør. Her har hun været i nu 11 år.

Lone er en rolig og afbalanceret person, og hun er en meget stabil og dygtig frisør. Lone sætter stor pris på at udvikle sin faglighed og at dygtiggøre sig. Hun er glad og positiv og elsker at kræse om sine kunder. Vi bliver ofte rost for den hyggelige og gode stemning i salonen, og den stemning kan vi i høj grad takke Lone for.

Mød Helle

Helle er udlært frisør i 2007 hos Hårsaksen i Tommerup. Efter endt læretid har hun været det samme sted indtil november 2015. Fra november 2015 blev Helle ansat ved team Restyle i Tommerup indtil november 2018, hvor hun startede hos os.

Hos Helle får du en hyggelig og afslappende oplevelse, hvor du bliver forkælet, alt mens du får et flot og professionelt resultat. Helles rolige facon forplanter sig i den heldige kunde, hun har under sine hænder.

Helle er også uddannet kosmetolog og make up artist og har været i skønhedsbranchen i 20 år. Du får med garanti altid et godt skønhedsråd med på vejen hos Helle.

Mød Mette

Mette blev udlært som frisør i 2007 i Salon Bomhuset i Vissenbjerg. I 11 år har hun været ved hårsaksen i Tommerup, hvorefter hun startede hos os.

Mette er en meget kreativ pige med passion for hår. Hun er målrettet og vil gøre alt for at opfylde kundens ønske og skabe en helhed i hendes arbejde.

Glæd jer til at møde denne søde, smilende og kompetente pige .

 


Med vores online booking system kan du nemt og bekvemt bestille, ændre eller slette din tid.


Har du brug for en skæv tid? Ring på telefon 64 73 30 30.
Vi glæder os til at se dig!

Til toppen